Hjemmelavet Bounty

Hjemmelavet bounty

I morgen formiddag får Sia besøg af sin søde, storsavnede mormor, og vi er klar med hjemmekreerede Bounties, legetøjskraner, krammere og skykys i ekstrastore mængder.

Hjemmelavede Bounties er noget af det nemmeste i verden – og alligevel ikke helt så nemt, når en lille 2-årig meget insisterende vil ‘hjælpe mor’, smage på ‘olade’ og kaste med kokosmel i hele køkkenet.

Men jeg elsker at have Sia med i køkkenet, og dét er hvert et lille chokoladefingeraftryk værd.

Hjemmelavede Bounties er én af bloggens mest populære opskrifter, og fremover vil du i højremenuen kunne holde øje med tre populære posts, der måske kan lokke dig i lækkersult – og i køkkenet.

I hovedmenuen (øverst) vil jeg afsløre hvilken opskrift, der lander på bloggen næste gang, så du (forhåbentlig) kan gå og glæde dig. I næste uge vil jeg f.eks. dele opskriften på hjemmelavede chokoladekarameller, som jeg er svært glad for i øjeblikket.

Må du få en lykkefuld weekend!

Hjemmelavet bounty

Hjemmelavet bounty

10 barer

Ingredienser

Kokosmasse:

  • 200 g kondenseret mælk
  • 150 g kokosmel

Pynt:

  • 100 g Caraïbe fra Valrhona eller anden mørk chokolade af god kvalitet
    100 g kokosmel
    evt. frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

Kokosmasse:

  • Kom kondenseret mælk og kokosmel i en skål, og bland det godt sammen.
    Form 10 aflange barer af massen, og stil dem i køleskabet et par timer (eller i fryseren, hvis du er lidt utålmodig eller akut lækkersulten.)

Pynt:

  • Smelt chokolade i en skål over vandbad (og temperer den).
    Hak kokosmel fint imens.
    Dyp de kolde barer i den smeltede/tempererede chokolade, og drys med kokosmel (og evt. frysetørret hindbærpulver).
    Sæt barerne i køleskabet indtil servering.

(Indlægget indeholder affiliatelinks.)

Hjemmelavet bounty

4 tanker om "Hjemmelavet Bounty"

  1. Emilie

    Kære Maja, min mormor ELSKER bounty og jeg ville lave nogle til hende i julegave. Hun er ikke så vild med smagen af kondenseret mælk, så jeg ville bare spørge, er smagen meget gennemtrængende?

    Kh Emilie

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Slet ikke særlig gennemtrængende. Synes bestemt, at du skal prøve dem af. De smager virkelig meget som alm. bounties – bare i luksusversion. Tror hun vil elske dem :)

      Kh Maja

      Svar
  2. Hülya Koç

    Do u have English recipe? I need a easy caramel toffee recipe but without corn syrup thanks and have a great day

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *