Hvidt chokoladebrud med hindbærhjerteswirl

hjerteswirldobbelt88

Send en virkelig fin, lille kærlighedserklæring med dette hvide chokoladebrud.

På Valentinsdag eller hvilken som helst anden dag.

Til dit livs kærlighed, din mor, din fætter eller en fremmed.

Hjerterne her er lavet af hjemmelavet hindbærsirup og sød lakridssirup fra Bülow, men granatæble-, ribs- og citronsirup er også afprøvet og afsindsigt lækkert.

Perfekt lille søndagsprojekt!

Må du få en smadderdejlig dag!

hjerteswirldobbelt89

Pssst… Sådan swirler jeg:

Hvidt chokoladebrud med hjerteswirl

1 chokoladebrud (til 4-6 mennesker)

Ingredienser

100 g Ivoire fra Valrhona eller anden hvid chokolade af god kvalitet
2-3 spsk hjemmelavet hindbærsirup eller sød lakridssirup fra Bülow
evt. lidt frysetørret hindbærpulver

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Hæld chokoladen ud på et skærebræt beklædt med bagepapir, og jævn det ud.
Kom hindbæsirup/lakridssirup i en sprøjtepose med lille tyl, og sprøjt små dutter ud på chokoladen i en spiral.
Kør en tandstik igennem dutterne (uden at løfte undervejs) – start i midten.
Drys lidt frysetørret hindbærpulver udover – eller lad dem stå helt skarp. Du vælger!
Sæt bruddet på køl indtil servering.

Chokoladebrud med hjerteswirl

(Indlægget indeholder affiliatelinks.)

4 tanker om "Hvidt chokoladebrud med hindbærhjerteswirl"

  1. Carina

    Hvor er det bare fint og tilsyneladende også nemt. Win! Men lige et spørgsmål herfra: Klistrer siruppen ikke til alting når chokoladen er stivnet og klar til brug? :)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Ja, smaddernemt! Når siruppen har stået i køleskabet, er det som om, at den sætter sig lidt. Så nej, den klistrer overraskende lidt. Men lige som med alm. fyldte chokolader skal du røre så lidt som muligt ved chokoladenbruddet. Fingeraftryk kan chokoladen ikke lide ;-) Dejlig aften til dig!

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *