Små hindbærtærter med hjerteswirl
Små hindbærtærter med hjerteswirl
Passionsfrugtmoussekage med chokolade og hasselnød
Passionsfrugtmoussekage med chokolade og hasselnød
Nutellabrownie med salt
Nutellabrownie med salt
Delekager med hindbær og lakrids
Delekager med hindbær og lakrids
Kransekagekugler med kirsebær og lakrids
Kransekagekugler med kirsebær og lakrids
Nytårsdessert: Chokolademoussekage med nutella og hasselnød
Nytårsdessert: Chokolademoussekage med nutella og hasselnød
Nytårskage: citronmoussekage med hvid chokolade og lakrids
Nytårskage: citronmoussekage med hvid chokolade og lakrids
Chokolademoussekage med hasselnødder og knas
Chokolademoussekage med hasselnødder og knas
Kirsebærkage med lakrids
Kirsebærkage med lakrids
Små saltkarameltærter
Små saltkarameltærter
Granatæbletærte med kanel
Granatæbletærte med kanel
Majas desserteftermiddag – UDSOLGT!
Majas desserteftermiddag – UDSOLGT!

25 tanker om "Kager"

  1. Trine

    Hej Maja.

    Hold da op en fin blog med fantastiske smukke billeder!!!!
    Jeg vil bestemt købe din bog i weekenden!!!

    Jeg skal til på mandag lave din “lilla koldskål” fra e-bogen og vil lige høre om du bruger frosne eller friske brombær og om du tror der er en væsentlig forskel på de to? På forhånd tak for svar.

    God weekend.

    Mvh. Trine (en ny fan ;-) )

    Svar
  2. Nanna

    Hej Maja.
    Jeg er faldet over din opskrift på cheesecake med rabarber på politikkens hjemmeside. Jeg er dog i tvivl om, hvordan du laver din rabarbersaft. Koger du noget sammen med rabarberen?

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Du kan lave rabarbergeléen på mange måder. Det vigtige er at bruge en kraftig saft, som du synes smager godt, og så tilsætte husblas. Du kan lave den selv (med rabarber, vand, vanilje og evt. lidt citronsaft) – eller købe den færdiglavet. Kan du godt lide spark på rabarbersmagen, kan du også købe en rabarberkoncentrat og brugt den ufortyndet. Det har jeg gjort nogle gange, og det er et kæmpehit.

      Svar
  3. Louise hansen

    Hej Maja, jeg er faldet over din rabarber cheesecake på politiken og jeg er helt syg for at prøve at lave den. Kan den laves i muffinsforme? Kan godt se det bliver svært at få en lige så elegant finish, men det gør det lidt nemmere at dele ud til kolleger :)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Uhh, jeg er lidt bange for, at engangsmuffinsforme får svært ved at ‘holde’ på cheesecaken. At de langsomt vil gå i opløsning. Men jeg aner det ikke ;) Alternativt kan du anrette den i små engangsglas? Det ville jeg nok have gjort :) Rigtig god og sød fornøjelse! Kh Maja

      Svar
  4. Simone

    Jeg har kigget lidt rundt men har ikke kunne finde opskriften på dine Nutella-cookie-kager. Findes den mon her et sted? Tak og vh Simone

    Svar
  5. Annmari Aalbæk Jensen

    Hej Maja
    Jeg er så vild med både dine opskrifter og dine smukke resultater.

    Er blevet nysgerrig på makronerne og kunne godt tænke mig at lave en portion lige om hjørnet.
    Men bruger du en silikone form, så de har den samme størrelse eller er det loose på en flad plade ?

    Svar
  6. Susi B.T

    Hej Maja.

    Følger dig også på insta hvor du har lagt billeder af din version af hindbær snitter, som ser sååååå skønne ud. Må man få opskriften på disse ?
    Kh susi

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Tusind tak! Opskriften på snitterne kommer i ALT for Damerne om et par uger. Jeg skal nok sige til på Instagram, når det er :)

      Svar
  7. Lea

    Hej Maja.
    Jeg har været en tilhænger af din blog i noget tid nu, og er blevet helt forelsket i alle dine søde sager. Har siddet i flere timer og kigget på dine opskrifter for at få inspiration! Har prøvet en del af dem, og de er vidunderlige! Men jeg har opdaget at mange af dine opskrifter ikke er på bloggen mere, som jeg ellers ville prøve. Hvordan kan det mon være?
    Hilsen Lea :)

    Svar
  8. Jeanette

    Er netop begyndt planlægningen af navngivning af min Anna, der skal holdes herhjemme – har du overskud til at pejle mig i retningen af en 3-4-5 styks kager ud af dine mange fantastiske?
    De skal gerne kunne laves i ugen optil, noget kan også laves på dagen. (Jeg har også mulighed for at fryse ned). Der må selvfølgelig gerne være lidt af hvert – cupcakes, en rigtig kage, romkuglerne har jeg også lidt kig på, eller måske jeg skulle kaste mig ud i nogle popcakes.. Hm hm, mulighederne er så mange! :)

    Svar
  9. Mette

    Hej Maja,

    På din instagram ligger et billede af nogle “half baked”-kager. Jeg kan bare ikke finde dem på din blog, hvor de skulle være. Kan du være mig behjælpelig? :)
    Har din Gateau Marcel på køl lige nu, og du kan tro jeg glæder mig til at smage den!! Uuuhm.. Skøn blog du har dig :)

    Chokolade-hilsner
    Mette

    Svar
  10. Stine

    Kære Maja.

    Du har så mange fine billeder på din blog, men der er en lille ting jeg synes er ret ærgerligt;

    Når man nu klikker sig ind på en kategori som f.eks. “Desserter” er der et flot ’sammensat’ billede øverst – og hvis man nu ser noget man synes ser vildt lækkert ud, så skal man selv gætte sig til hvad det reelt er?

    Det kunne være vildt lækkert hvis f.eks. en billedtekst forklarede hvad der var på billederne, eller hvis man f.eks. ved at klikke på billedet kom lige til opskriften.

    Ved ikke om det er muligt, men det kunne bare være så lækkert.

    Tak for en skøn blog.

    /Stine

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Stine

      Det drømmer jeg også om! Det er bare ikke så nemt, så det kræver lidt tid. Og den har jeg desværre alt for lidt af for tiden. Men det står på min to do :)

      Søde hilsner Maja

      Svar
  11. Lisbeth

    Hej Maja,
    tusind tak for en fantastisk side :-)

    Jeg fandt i sommer din opskrift på jordbærkage med marcipan i bunden..
    men nu kan jeg ikke finde den i dine opskrifter?
    ( ved godt det er ikke er tid for jordbær men tænkt eom man evt. kunne bruge blåbær, brombær eller andet frugt?)
    vil du sætte den på igen?
    Tak for en super inspirerende side med flotte billeder.
    P.S I øvrigt tillykke med hende den lille princesse. :-)

    Med venlig Hilsen Lisbeth Engkebølle

    Svar
  12. Line

    Hej Maja

    Skøn chokoladeinspiration – jeg elsker din blog!

    Står lige nu og mangler en opskrift på en bryllupskage. Og kunne rigtig godt tænke mig et super lækkert bud fra dig – hvad siger du til den udfordring?

    Eller måske du kan give et fif til hvilke af dine opskrifter på kager, cremer, mousse, ganache og pynt man kan kombinere til en himmelsk frisk chokoladelækker bryllupskage?

    Stor tak for din passion og inspiration!
    Hilsner Line

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Uhh, jeg elsker udfordringer, men har bare meget travlt disse dage, da jeg selv skal giftes på lørdag og skal flytte lige efter. Hvornår skal du bruge kagen? :)

      Søde hilsner Maja

      Svar
      1. Emma

        Hej Maja.
        Jeg har set din lækre chokolade karamel fondant på din Instagram. Er opskriften her på bloggen?

        Svar
      2. Tina Sørensen

        Hej Maja.

        Nu tilslutter jeg mig lige hvad Line skriver.
        Vi skal giftes til september og vil gerne høre dit bud på Lines spørgsmål :)
        Bagte du selv din bryllupskage? :)
        Mvh Tina

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *