Lykken er chokolade

Lykken er chokolade Maja Vase

Foto: Columbus Leth

‘Lykken er chokolade’ indeholder 68 klassiske og nye, inspirerende opskrifter. Anne au Chocolat og jeg battler om chokolade og byder på kager, tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere! Alt med samme fællesnævner – nemlig chokolade!

Køb den hos Saxo.com

21 tanker om "Lykken er chokolade"

 1. Mille

  Hej Maja
  Jeg har først nu fået fat i jeres fine bog, og jeg glæder mig sådan til at prøve opskrifterne! I opskriften på moussekage med mælkechokolade, hasselnødder og praline på s 83 er der ingen angivelse af hvor mange den passer til. Ved du tilfældigvis, hvor mange den rækker til? :)
  På forhånd tak!
  Mille

  Svar
 2. Bettina

  Hej Maja
  Jeres bøger ser så gode ud! Både lykken er chokolade og lykken er is.
  Det er vel ikke sådan at i kører et tilbud hvis man køber begge bøger samtidig? Bare inden at jeg investerer i dem :-)
  God dag til dig

  Svar
 3. Inge

  Hej Maja
  Jeg var så heldig og få din bog af min mor her den anden dag, nøj hvor nogle lækre opskrifter!! Der er dog en ting jeg undre mig lidt over og det er når i skriver at man skal bruge flødekarameller til noget karamelfyld i nogle opskrifter. Hvilke flødekarameller tænker i præsis på der? Er det nogle man selv laver eller kan man f.eks. Bruge Big Ben karameller?

  Svar
 4. Jeanette Gandrup

  Hej Anne
  Er det stadig muligt at bestille bogen gennem dig eller skal man købe den ved boghandleren?
  Hilsen Jeanette

  Svar
 5. camilla wieland

  Hej,
  jeg synes det er helt vildt lækre opskrifter du lægger op..jeg er interesseret i din bog ”lykken er chokolade” men kan se den først udkommer d 25/2.. er det sådan man kan få den sendt med posten før den udkommer i butikkerne?
  er alle opskrifterne i bogen som er på denne side? :)
  mvh camilla

  Svar
  1. Maja Forfatter

   Kære Camilla
   Du kan købe bogen igennem mig og få den tilsendt, så snart jeg får fingre i den. Det er nok lidt før butikkerne – men jeg ved ikke hvor mange dage, Postmand Per bruger på at få dem ud! Hvis du vælger at købe dem gennem mig, får du også signeret bogen – og den koster 250 kr – det samme som i boghandlerne :) Send mig en mail på majaavase@gmail.com, hvis det har interesse! Hvilke opskrifter tænker du på?
   Mange søde hilsner Maja

   Svar
 6. Flora

  Hej Maja

  Selv tak!
  Har du en idé om hvad bogen kommer til at koste? Jeg vil glæde mig til at se opskrifterne i den, og få afprøvet nogle :)
  Mange tak for den fantastiske blog med de flotte opskrifter! :)

  Mange hilsner Flora

  Svar
 7. Flora

  Hej Maja
  Jeg ELSKER din blog, dine opskrifter, dine billeder af den dejlige mad og alt det andet på bloggen.
  Jeg glæder mig til bogen udkommer, den MÅ jeg bare anskaffe mig! :)
  Jeg vil glæde mig til at lave en masse lækkert mad efter de gode opskrifter.
  Hvor foregår den release? Den vil jeg meget gerne komme til :)
  Mange hilsner fra
  Flora

  Svar
  1. Maja Forfatter

   Kære Flora!

   TAK for din søde kommentar – og for, at du følger med herinde! Og for, at du vil købe vores bog! TAK TAK TAK! :)

   Releasen kommer til at foregå d. 25. februar. Jeg skriver meget mere om den i morgen eller onsdag – så hold endelig øje herinde! Jeg glæder mig til vi ses til releasen!

   Søde hilsner Maja

   Svar
 8. Gitte Hansen

  Tror at det betyder et eller andet ………at din bog udkommer den 25. februar ………på min fødselsdag ;)

  Svar
  1. Maja Forfatter

   Ja, det er da et tegn!!!! ;) Hvis du har lyst til at bruge din fødselsdag på det, så kig forbi til vores release! Der kommer mere info på bloggen snart :) Og så giver vi kage ;)

   Svar
 9. Ninamarie Marvin

  Hej Maja
  Jeg har lige fået det nye Spis Bedre blad(23/1-26/2 2014) på side 9 under BØGER NETOP NU ,øverst på siden er jeres bog LYKKEN ER CHOKOLADE omtalt.
  Jubiii nu er der ikke så længe til den kommer, har ventet længselsfuldt på den , siden jeg forudbestilte den hos saxo.com . Nyd en dejlig weekend, jeg vil nyde den og”Marvins chokoladekage” od din utrolige lækre blodappelsinsherbet mums mange varme chokolade knus Ninamarie

  Svar
  1. Maja Forfatter

   Fantastisk! Og tusind tak for din opbakning. Den kan man intet andet end at blive glad i låget af :) Ha’ en vidunderlig weekend! Jeg håber, at vi ses til bogrelease d. 25. februar :)

   Svar
 10. Danielle

  Jeg elsker din blog som jeg først at stødt på nu. Jeg bager selv meget og faldt over din side da jeg søgte efter en hvid chokoladekage med lakrids – nu har jeg bagt din to gange og med folks fantastiske reaktioner hver gang!
  Jeg SKAL ha fingrene i din bog – hvornår kommer den!!!!!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *