Mynteis med mørk chokolade

Frisk mynteis med mørk chokolade

I fredags tog vi på picnic – på altanen – og slikkede sol og spiste frisk mynteis en masse. Ret vidunderligt og virkelig tiltrængt efter en meget travl uge. Jeg glæder mig sådan til at løfte sløret for, hvad jeg bruger de fleste af døgnets timer på disse uger. Selv om jeg ikke får sovet særlig meget, nyder jeg hvert eneste sekund. Jeg føler mig så heldig over at kunne udleve mine største drømme, og jeg havde ikke kunnet gøre det uden jer. Så TAK! <3

Jeg afslører mere meget snart… Indtil da, så nyd solskinnet og spis en masse (mynte)is! Det gør vi!

Frisk mynteis med mørk chokolade

Mynteis med mørk chokolade

ca. 6 personer

Ingredienser

Mynteis:

 • 20-25 friske mynteblade
  175 g sukker
  300 ml piskefløde
  300 ml (mini)mælk
  75 g Caraïbe 66 % fra Valrhona eller anden mørk chokolade

Fremgangsmåde

Mynteis:

 • Stød mynteblade og 1 tsk af sukkeret til puré i en morter.
  Kom myntepuré, resten af sukkeret, fløde og mælk i en plastikkande, og stavblend massen.
  Kør den på ismaskine.
  Hak chokoladen groft, og tilsæt den lige før, isen er færdigkørt.
 • Fordel mynteisen i små skåle (eller en boks), og sæt dem i fryseren indtil servering.

2 tanker om "Mynteis med mørk chokolade"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *