Sommerkager

Sommerkager Maja Vase ebog

Gratis e-bog fra mig til jer. Fuld af sommerfine kager. Fordi jeg elsker at dele! Og fordi I er pissesøde! TAK for evig heppen og dejlige kommentarer. Det betyder alt!

Kærligst Maja

P.S. Del den endelig med dine kageglade venner!

Free e-book from me to you. Filled with beautiful Summer cakes. Because I love to share and because you are amazing. THANK YOU for all your cheering and sweet comments. It means the world to me!

Love, Maja

P.s. Please share with your cake loving friends!

55 tanker om "Sommerkager"

  1. Carly

    Maja,

    I love this summer cakes book! They are all so beautiful! I would like to buy your new book but I am in the USA and haven’t found a source to purchase it. Also, is it available in english? I found you on Instagram and am really inspired by your beautiful desserts. I have been a pastry cook for about a year and I am really loving it. I am always looking for resources and inspirations and I am excited to try your recipes.

    Svar
  2. Jennifer

    You cakes look amazing!! I made the White chocolate basil and pistachio one, it taste really yummmm ?! But I was wondering which type of cake mold do you use to make these cakes? The one I used had high side which made the cakes stick to the mold so it ended up not looking so great. Also do you butter the molds or use parchment paper.

    Thank you so much!!! BTW If you book was available in English i would totally buy it !!

    Cheers from Switzerland/Belgium

    Svar
  3. Mercedes

    Hej Maja, jeg kan enormt godt lide sine sommerkager og havde en kæmpe succes med forårsfrangipanen. Nu kunne jeg godt tænke mig at lave citrontærten. Jeg har læst opskriften igennem og der er nogle begreber jeg ikke helt forstår. Når der står at man skal fylde den op med tørre bønner, er det så u tilberedte madbønner? Og hvad vil det sige at blindbage?

    Mvh,

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Mercedes! Hvor er det dejligt at høre, at forårsfrangipanen var en succes! At blindbage en tærtebund betyder at bage bunden med stanniol og tørre bønner/ris i. Det gør man for at holde bund og sider ‘på plads’. Brug nogle tørre bønner eller ris eller hvad du lige har i skabet (som kan tåle at blive bagt) og kast dig ud i det :) Og skriv endelig, hvis du har andre spørgsmål!

      God weekend!

      Søde hilsner Maja

      Svar
  4. Helle Strandlyst

    Hej Maja
    Har lige fundet dig på insta, snuset omkring her på hjemmesiden og faldt over din flotte og mundvandsfremkaldende e-bog! Glæder mig til at afprøve dine opskrifter, og skal vist også kigge nærmere på dine kagebøger.
    På forhånd kæmpetak!
    Hilsen Helle

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Helle
      Hvor DEJLIGT, du fandt mig! Tak fordi du vil følge med og kigge nærmere. Håber jeg kan inspirere en masse!
      Søde hilsner Maja

      Svar
  5. Maiken

    Nej, hvor er den lækker, e-bogen :-) Den er hentet og skal studeres og så skal der snart bages lækre kager :-) Tusind tak… K/Maiken

    Svar
  6. marylu

    Just downloaded your book: your cakes are amazing and I love your pics too! Can’t wait to try your recipes…thank you so much for sharing! Love

    Svar
  7. Line

    Kære Maja,
    Tusind tak for den flotte e-bog. Dine værker er en kæmpe inspiration. Jeg står og skal lave din flotte citrontærte til min fødselsdag i næste uge, men er lidt i tvivl om, hvor høj kanten på tærten skal være? :-)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Line
      Tusind-tusind tak! Er så glad for, at jeg kan inspirere. Lav tærtekanten lige så høj som din tærteform. Min er vist ca. 2 cm høj, tror jeg. Rigtig god fornøjelse. Håber du får en vidunderlig fødselsdag :)
      Kh Maja

      Svar
  8. Tanja

    Kære Maja

    Hvor er det generøst, at du forærer e-bogen med dine smukke kager til alle, der måtte have lyst til at kigge i den. Tak for den. :-)

    Jeg hverken bager eller spiser kager, men jeg har alligevel fulgt med på din blog gennem lang tid, ligesom jeg har læst din og Annes første bog, set dine opskrifter forskellige steder osv. Og jeg bliver altid blæst helt bagover og synes, du laver nogle helt vildt smukke kreationer! Hver kage er jo et helt lille kunstværk, som bliver vist på absolut smukkeste vis i kraft af de billeder, du tager. Jeg tager virkelig hatten af! Og ønsker dig selvfølgelig alt muligt succes fremover.

    Mange kærlige hilsner

    Tanja

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Tanja

      Mange tak for din dejlige besked. Så søde ord!! De gør mig glad!

      Det er sjældent, at jeg møder én, der aldrig hverken bager eller spiser kager, så jeg føler mig ekstra beæret over, at du følger med her på bloggen alligevel. Tusind tak for det :)

      Ha’ en vidunderlig sommer!

      Kh Maja

      Svar
  9. sladja

    Thank you so much for your beautiful cakes. Your dessert are delicious! I cant wait to taste them :)

    Svar
  10. Alicia

    Finding out you were publishing this e-book made my day – it is beyond beautiful, thank you so much. I want to plant for edible flowers in my garden now! Having an English option in so many of your recipes online is very helpful, thank you for making the time to do it. I would love to buy your books so I hope they translated into English soon!!

    Svar
    1. Maja Forfatter

      You are too sweet! Thank you so much. You make me happy saying that! I really hope my dessert book will be translated too! I’ll cross my fingers – and definitely let you know, if/when it does!

      Have a wonderful Summer!

      Best regards, Maja

      Svar
  11. Nana

    Æstetisk set er det nok en af de allerflotteste bøger, jeg har set. Nøj, hvor er den bare helt fantastisk smukt gennemført! Tusind tak, fordi du vil dele sådan en samling opskrifter med os, Maja :)

    Svar
  12. Vanessa

    Thank you a lot! I don’t know a lot of english but a try to understand ans bake some of this tarts because are amazing!

    Svar
  13. Elise S.

    Tusind tak for den lækre opskriftbog! Det ser alt for lækkert ud – svært spørgsmål: Hvad skal man dog starte med :p Kæmpe tak for al den inspiration du sender ud :)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Haha, du starter bare på første side og arbejder dig igennem ;) TAK for søde ord – og fordi du følger med <3

      Svar
  14. Dasha

    Dear,Maja! I really appreciate your work! Every dessert in this book and in your profile on Instagram is a piece of art which I can admire for hours! I wish you good luck and a lot of inspiration for your future achievements!
    I can’t wait to try all of your recipes!

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Dasha, you are too sweet. Thank you. That makes me so happy to hear! I hope you will like the cakes.

      Have a wonderful weekend!

      Svar
  15. Jannie

    Fantastisk at du deler med os. Glæder mig hver dag til at smutte forbi din blog og Instagram og se, hvad du har fundet på. Jeg kan slet ikke vente til september, for at få fingrene i din nye bog. Dine kreationer (og fotos) er helt fantastiske. Flødebollekagen er simpelthen for sjov at gå glip af. Må du få en dejlig sommer.

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Jannie
      Tak for din dejlige kommentar. Jeg bliver helt glad af at læse den! TAK for støtte – og fordi du vil skaffe min nye bog. Jeg håber, at den vil gøre dig glad!
      Du må også få en vidunderlig sommer!
      Kh Maja

      Svar
  16. Katja

    Thank you for sharing ♡ Your sweets are looking gorgeous, and I bet they taste the same as well.

    Svar
  17. Annemette

    Tak for din gavmildhed! Smukke, smukke kager, er ikke sikker på jeg kan leve op til det visuelle, men tror på smagen vil kompensere for det ;-)

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Selv tak! Jeg er bare så taknemmelig for, at I er så mange, der følger med derude :-)

      Svar
  18. Lærke

    Hvor er det fantastisk! Jeg kan næsten ikke vente med at afprøve opskrifter i morgen!
    Din blog og instagram er en uendelig inspiration med de mest fantastiske billeder!
    Tak for de smukkeste og lækreste opskrifter ❤
    Jeg er stor fan!

    Svar
    1. Maja Forfatter

      Kære Lærke

      Tusind tak for din dejlige besked! Rigtig god og sød fornøjelse! Jeg håber, at du får succes med kagerne. Skriv endelig, hvis du er i tvivl om noget!

      Og tak fordi du følger med :)

      Søde hilsner Maja

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *